Lap tetejére

Termékek

Szeretnénk megismeretetni Önöket az Angolakna termékekkel és azok kiegészítőivel, tartozékaival. Ezek az eszközök nem csak praktikus megoldást nyújtanak, de esztétikusak is. Fontos az angolakna megfelelő, szakszerű beépítése, így a különböző beépítési módszereket videó segédletekkel is szemléltetjük Önöknek. A videók, annak ellenére, hogy német nyelvűek, nagyon könnyen megérthetőek és igazán megkönnyítik az angolaknák beszerelését. Ezeket a bemutató videókat közvetlenül a termékek mellett találja.

Mindemellett, az ACO katalógusból, megtalálhatóak itt a letölthető termékismertetők is. Ezek még több információval látják el Önt vásárlás előtt, ezzel is segítve választását.

Reméljük az összes felmerülő kérdésre választ tudtunk adni a termékekkel kapcsolatban. Amennyiben maradt még megválaszolatlan kérdés, kérem lépjenek velünk kapcsolatba emailen vagy telefonon keresztül!

Török Péter

Tulajdonos.

„Több fényt a pincébe!” – ACO MARKANT világítóaknával A világítóakna a pinceszinten kialakított lakó- és munkaterek természetes fényű megvilágítását és szellőztetését biztosítja. Az akna többféle méretben, háromféle mélységgel kapható. Az árak a „húzott hálós ráccsal” forgalmazott aknákra vonatkoznak!
ACO MARKANT magasítóelemek.
Korszerű, rögzített méretű és egyedi ablakok lakó- és munkaterek kialakításához.
Többféle kiegészítő az ACO MARKANT angolaknákhoz.
ACO MARKANT szellőzőakna
ACO SELF műanyag ablak, korszerű, rögzített méretű ablakok garázs és melléképületek bevilágítására.
ACO SELF Kiegészítők
ACO MARKANT Therm állítható magasságú magasító
ACO SELF Kiegészítők
Markant Therm fix magasságú magasító
Therm hőszigetelt ablak 3 rétegű üvegezéssel, kerettel
ACO Markant kiegészítők 2
ACO MARKANT világító akna rács
Weboldalkészítés, keresőoptimalizálás: Deutsche Web GmbH. | Seo Tools Kft.